toeristische Gids

Boschetto del Lago biedt haar klanten de mogelijkheid van rondleidingen tot de meest fascinerende en rijke geschiedenis van Toscane en Umbrië te ontdekken.

Laura, toeristische gids en reisleider , een graad in de kunstgeschiedenis en met tien jaar ervaring op het gebied van toerisme , zal blij zijn om u te begeleiden naar de grote steden van de oude dorpen en plaatsen in de directe omgeving of slechts een paar kilometer afstand van de Boschetto del Lago:

 

  • de nabijgelegen stad Cortona waar, wandelen door zijn schilderachtige middeleeuwse straatjes , bewonder oude kerken en elegante paleizen uit de Renaissance en we konden de twee musea te bezoeken , de MAEC , waar de beroemde Etruskische kroonluchter huizen en Museo Diocesano, met de prachtige Annunciazione Beato Angelico en spannend werk van Luca Signorelli , niet om de indrukwekkende grafmonumenten van Etruskische genaamd vermelden Meloni buiten Cyclopische muren rondom de oude stad gelegen ;
  • Castiglione del Lago,het land - het kasteel, dat volledig is omringd door zijn middeleeuwse muren staat op een landtong die de wateren van uitkijkt Lago Trasimeno.We bezoeken de majestueuze middeleeuwse burcht , met zijn Mastio dat 30 meter hoog en het stijgt Palazzo Ducale de ' 500 , geheel met fresco's . We stoppen aan de barokke kerk van bewonderen San Domenicoen de kerk van Santa Maria Maddalena,van de late ' 800 , maar met waardevolle tafels van de vorige Romaanse kerk . Zeer aangenaam is de wandeling langs de schilderachtige route in de buitenmuren , de zogenaamde Poggio Olivato;
  • Arezzo,geboorteplaats van de grote schilder en architect Giorgio Vasari , met de beroemde Piazza Grandewaar wordt jaarlijks gehoudenGiostra del Saracino, de oude kerk S. Domenico waar de beroemde houten kruisbeeld door Cimabue , de kerk bewaartS. Francesco met de onvergetelijke cyclus van muurschildering "Leggenda della Vera Croce"van één van de grootste meesters van de Italiaanse Renaissance , Piero della Francesca .

 

Laura zal leiden tot de ontdekking van de belangrijkste centra van de oude steden van Umbrië, die Passignano sul Trasimeno,de Isole Maggiore, Minore en Polvese sul Lago Trasimeno en Città della Pieve, geboorteplaats van de grote kunstenaar Perugino.

Zal u begeleiden naar de mooiste plekken in bezoeken Valdichiana senese en aretina en Val d’Orcia met de betoverende stad Siena, Pienza, en de landen van Chiusi, Montepulciano Lucignano, Castiglion Fiorentino, Foiano, Monte San Savino en Castello di Gargonza.

Op aanvraag kunnen aangepaste routes te regelen , waardoor je de wonderen van te ontdekken Casentino en Valtiberina,voordoen wanneer plaatst rijk aan spiritualiteit en mystiek als de Hermitage en het klooster Camaldoli en het heiligdom van Verna, het middeleeuwse kasteel Poppi, de stad Sansepolcro,vaderland Piero della Francesca, Anghiari, een van de mooiste dorpen in Italië en de stad Monterchi, dat behoudt de prachtige Madonna del Parto en Piero della Francesca.

Voor de liefhebbers trekking, er zijn vele rondleidingen die je kunt bereiken in de prachtige natuur van de Umbrische en Toscaanse platteland , gecombineerd met proeverijen van de uitstekende wijnen D.O.C., het gerenommeerde olijfolie en vele typische producten van ons grondgebied .

Voor meer informatie over reizen, verzoek gepersonaliseerde routes, boek en weet de tarieven kunt u contact opnemen met Laura bij de e -mail lauragr @ inwind.it , of zendt het verzoek om de ontvangst vanBoschetto del Lago; kosten kunnen variëren op basis van het aantal personen , de duur van de reis en het type van de tour gekozen .

ze effect speciale aanbiedingen voor degenen die pakketreizen de meerdaagse .

 

Italiaanse taalcursussen voor buitenlanders

Op de vraag, Boschetto del Lago biedt haar buitenlandse gasten de mogelijkheid om de Italiaanse taal te leren tijdens hun verblijf in de boerderij . De trainingen worden gegeven door professionals gespecialiseerd in het les geven aan buitenlanders die zal volgen ze stap voor stap in het leerprogramma gekozen . De receptie te contacteren voor meer gedetailleerde informatie over hoe en kosten !